Z HBO go do nove izkušnje ogleda najljubših programov

hbo go a1

Si tudi ti obseden s filmi, športnimi dogodki, nanizankami? Ali vaši otroci obožujejo sinhronizirane risanke, kot sta Pujsa Pepa in Gasilec Samo? V tem primeru preprosto ne morete mimo nove akcije, ki ponuja ogromno programov za samo 2,99€ na mesec. In za ta denar, kar je približno za dve kepici sladoleda, lahko uživate v HBO go, ki vam nudi ogled vaših najljubših programov kadarkoli in kjerkoli.

Verjamemo, da med počitnicami tudi vaši otroci radi pogledajo kakšno risanko več in da se zato, ter zaradi drugih obveznosti, ki jih imate čez dan, šele pozno zvečer usedete na kavč z daljincem v roki. Z HBO go ni več težav s preklapljanjem med kanali in iskanjem dobre oddaje. Ponuja namreč ogled na zahtevo, kar pomeni, da sami izberete kaj boste gledali in kdaj boste to gledali. Še več, za ogled sploh ne potrebujete televizije, saj si vse, kar vas zanima, lahko ogledate kar preko prenosnika, tablice ali svojega pametnega telefona.

Kaj ponuja HBO go?

Spletna storitev HBO go ponuja več kot 6500 ur vsebine, serij, filmov, risank, dokumentarcev. Ponuja ogled v visoki HD ločljivosti, brez oglasov in s slovenskimi podnapisi. Na eno naročnino HBO go se lahko prijavi do pet naprav, kar pomeni, da hkrati najmlajša lahko gleda risanke, ta večja hčer uživa ob ogledu Soy Lune, sine se zatopi v njegov najljubši film, žena gleda Seks v mestu, vi pa uživate v dokumentarcu, ki ste si ga že dolgo želeli ogledati. A ni to fajn?

Naročili bi se, kako to naredimo?

Če ste že naročniki, je naročilo izredno enostavno. Preprosto pojdite v svojo aplikacijo moj A1 in v meniju Opcije izberite HBO go. Nato vas bo aplikacija vodila po korakih naprej. Če nekaj minut se boste že lahko kjerkoli in kadarkoli na svoji najljubši napravi potopili v zanimive programe, ki si jih boste lahko izbrali sami. Če pa še niste naročnik, pokličite ali pokličite center za pomoč strankam, ki vam bo aktiviral HBO go.

To poletje uživajte z HBO go.